• Προσωπική Μουσική Ιστοσελίδα του Αγρινιώτη Τραγουδοποιού Βασίλη Κολοβού

Εμφανίσεις του Βασίλη Κολοβού στην τηλεόραση


Ιούνιος 2013: στο δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης του Αχελώου, με  αναφορά στο τραγούδι και βιντεοκλίπ "Του Τόπου μας Ζωή",  αφιερωμένο στην άνοδο της ομάδας του Παναιτωλικού στην  Α' Εθνική Κατηγορία.


Ιούνιος 2012: στο δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης του Αχελώου, με  αναφορά στο τραγούδι (με βιντεοκλίπ) ΧΥΤΑ,  αφιερωμένο στην Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος (5 Ιουνίου).


Δεκέμβριος 2009: Η παρουσίαση του 2ου CD του τραγουδοποιού Βασίλη Κολοβού έγινε στο ΠΑΝ-ΚΑΦΕ τον Δεκέμβριο του 2009. Πολλοί φίλοι του καλλιτέχνη και λάτρεις της μουσικής έδωσαν το παρών και συμμετείχαν στην εκδήλωση αυτή. Ο Β. Κολοβός παρουσίασε ζωντανά κάποια απο τα τραγούδια του CD με τον μοναδικό τρόπο που τον κάνει να ξεχωρίζει.


Ιανουάριος 2007: Ο Βασίλης Κολοβός προσκεκλημένος του Μάκη Γουβέλη στην εκπομπή 'ΧΩΡΙΣ ΜΑΚΙΓΙΑΖ' όπως προβλήθηκε απο τον τηλεοπτικό σταθμό 'ΑΧΕΛΩΟΣ TV' τον Ιανουάριο του 2007. Ο Βασίλης  Κολοβός μιλάει για τους λόγους και τα ερεθίσματα που τον οδήγησαν στην γραφή των συγκεκριμένων τραγουδιών. Οι στίχοι και η μουσική είναι του ιδίου. Σίγουρα αξίζει να το δείτε.