• Προσωπική Μουσική Ιστοσελίδα του Αγρινιώτη Τραγουδοποιού Βασίλη Κολοβού

Σας καλωσορίζω στην προσωπική μου Ιστοσελίδα.

Ονομάζομαι Βασίλης Κολοβός και ασχολούμαι με την μουσική απο τα 15 μου. Εχω κάνει τέσσερα χρόνια Ορθοφωνία και Κιθάρα σε Ωδείο. Η μουσική για μένα είναι η εξωτερίκευση των σκέψεων και των συναισθημάτων μου. 

Eχω εκδόσει το μουσικό CD "ΕΤΣΙ ΖΩ" (Ιούνιος 2006)  με 10 τραγούδια σε ύφος Εντεχνο και Rock. Μερικά απο αυτά δημιουργήθηκαν για τις ανάγκες του θεατρικού έργου με τον τίτλο "Η ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΠΑΓΩΝ" που διακρίθηκε στο 16 μαθητικό φεστιβάλ και παίχτηκε απο τους μαθητές του 3ου ΤΕΕ Αγρινίου.

Επίσης έχω εκδόσει το μουσικό CD "ΠΟΖΑ" (Σεπτέβριος 2009), σε Rock και Έντεχνο ύφος και με θεματολογία που αγγίζει τον σύγχρονο άνθρωπο και τα προβλήματα του. Ένα επιτελείο πολύ καλών μουσικών υλοποίησαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις μουσικές εμπνεύσεις των δημιουργών. 

Εχω ερμηνεύσει δύο τραγούδια αφιερωμένα στην ποδοσφαιρική ομάδα του Αγρινίου τον "ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ" (Της καρδιάς μου ομάδα-στίχοι Ιωακείμ Σκόνδρας, Του τόπου μας ζωή-στίχοι δικοί μου) ως συμμετοχές στον εορτασμό της ανόδου της ομάδας απο την Γ' Εθνική στην Β' και απο την Β' στην Α' αντίστοιχα, σε μουσική του Κωνσταντίνου Σαμψών.

Εχω γράψει και ερμηνεύσει ενα τραγούδι αφιερωμένο στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου, ενα τραγούδι αφιερωμένο στο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Αγρινίου σε μουσική του Κώστα Στάθη, καθώς επίσης και ένα τραγούδι  για το περιβάλλον με την διακριτική ονομασία ΧΥΤΑ (Χώρος Υποπτης Ταφής Απορριμάτων) σε μουσική του Κωνσταντίνου Σαμψών.

Τον Απρίλιο του 2013 σε συνεργασία με τον Κωνσταντίνο Σαμψών στην επιμέλεια και τον Αλέξανδρο Παναγιωτόπουλο (www.panaitolikos1926.gr) στην παραγωγή, παρουσιάζω το βιντεοκλίπ του τραγουδιού "Της Καρδιάς μου Ομάδα" με σκοπό την ενίσχυση του θετικού κλίματος στην προοπτική της ανόδου του Παναιτωλικού στην Α' Εθνική κατηγορία.

Η άνοδος του Παναιτωλικού στην Α' Εθνική το 2013, μας έδωσε την αφορμή για την επαναδημιουργία του βιντεοκλίπ για το τραγούδι "Τού Τόπου μας Ζωή", με νέα πλάνα απο τους αγώνες της ομάδας στο 2013.

Ευχαριστώ προκαταβολικά όλους εσας που θα θυσιάσετε λίγο απο τον πολύτιμο χρόνο σας για να διαβάσετε τα περιεχόμενα της ιστοσελίδας μου και να ακούσετε τα τραγούδια μου.