• Προσωπική Μουσική Ιστοσελίδα του Αγρινιώτη Τραγουδοποιού Βασίλη Κολοβού

Το τραγούδι "Της Καρδιάς μου Ομάδα" αρχικά εκδώθηκε σε CD-Single τον Μαϊο του 2008. Στην συνέχεια συνπεριελήφθη στο CD "Κίτρινες Φλόγες σε Μπλέ Ποτάμι" που εξέδωσε η ΠΑΕ Παναιτωλικός.

Τον Απρίλιο 2013 δημιουργήθηκε και το βιντεοκλίπ. Οι λόγοι αυτής της δημιουργίας είναι πολλοί. Η επιστροφή του Παναιτωλικού στις νίκες, η επιστροφή των  οργανωμένων στο γήπεδο, η μεγάλη προσέλευση και υποστήριξη του φίλαθλου κόσμου της περιοχής μας και γενικά το όλο θετικό κλίμα γύρω από την ομάδα, έπαιξαν πολύ σημαντικό ρόλο στην υλοποίηση της ιδέας.

Η καλλιτεχνική αυτή προσφορά των συντελεστών του τραγουδιού και του βιντεοκλίπ θέλει να ενισχύσει το θετικό κλίμα  που έχει διαμορφωθεί γύρω από την ομάδα και τον στόχο της, που δεν είναι φυσικά άλλος από την επιστροφή και μόνιμη παραμονή στα σαλόνια της Α’ Εθνικής.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους συνεισφέρανε και υποστηρίξανε με τον οποιοδήποτε τρόπο την ολοκλήρωση της δημιουργίας αυτής.Ευχαριστούμε ειδικά την ΠΑΕ Παναιτωλικός και ιδιαίτερα τους κυρίους Παναγιώτη Μπεσίνη και Κώστα Ρήγα για την βοήθεια που μας προσφέρανε στην ολοκλήρωση των βιντεοσκοπήσεων εντός του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου.

Οι συντελεστές του Τραγουδιού
Βασίλης Κολοβός (www.vKolovos.gr) : Ερμηνεία
Κωνσταντίνος Σαμψών (www.kSamson.gr) : Μουσική Σύνθεση
Ιωακείμ Σκόνδρας (www.noborders.gr) : Στίχοι
Νίκος Καλαμπαλίκης (Studio Freq) : Ηχοληψία
Γιώργος Πρινιωτάκης (Artracks Recording Studio) : Τελική Επεξεργασία Ήχου & Mastering

Επιμέλεια Παραγωγή Βιντεοκλίπ
www.panaitolikos1926.gr
Αλέξανδρος Παναγιωτόπουλος
Κωνσταντίνος Σαμψών

ΥΓ1: Στην φωτογραφία ο Βασίλης Κολοβός με τον Παναγιωτάκη, έναν μικρό οπαδό του Παναιτωλικού, έξω απο το γήπεδο κατά την βιντεοσκόπηση της πρώτης στροφής του τραγουδιού που την έκαναν μαζί.

ΥΓ2: Θα πρέπει να επισημάνουμε οτι χωρίς την βοήθεια του γνωστού στο Αγρίνιο Ραδιοφωνικού Παραγωγού Παναγιώτη Κοκότη η δημιουργία του τραγουδιού δεν θα ήταν εφικτή. Με δική του παραίνεση πήρε σάρκα και οστά αυτή η μουσική σύνθεση, αυτός ήταν που έφερε σε επαφή τον Τραγουδιστή με τον Συνθέτη και βέβαια αυτός ήταν που υποστήριξε την προβολή του τραγουδιού καθ΄οποιονδήποτε θεμιτό τρόπο.